Представлено перший в світі 8K-телевізор з двома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Hisense представила перший в світі 8K-телевізор, який отримав відразу два екрани. Пристрій відноситься до преміум-сегменту. 

Hisense 85U9E TV отримав 85-дюймовий екран з нативною роздільною здатністю 8K (7680 × 4320 пікселів) і частотою оновлення зображення 120 Гц. Як стверджує виробник, 85U9E TV перевершує екран iPhone 11 за якістю передачі кольору. Яскравість екрану телевізора становить 4096 ніт.

Головною особливістю моделі став додатковий 28-дюймовий екран, розташований прямо під основним. На ньому відображається додаткова інформація, а також є підтримка голосового управління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У телевізорі встановлений процесор, який відповідає за роботу штучного інтелекту і процесор обробки зображення. За їх рахунок телевізор в реальному часі може розпізнавати, що показано на екрані, і компенсувати деякі деталі, яких не було в оригінальному записі.

Дата початку продажів незвичайного телевізора не уточнюється. У магазинах він буде продаватися за 79 999 юанів, або приблизно 31,500 гривень за курсом 18 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.