5 найкращих тем для MIUI 11, які виглядають приголомшливо

Одна з приємних особливостей оболонки MIUI – це можливість повністю налаштувати загальний інтерфейс вашого смартфона, застосовуючи теми MIUI. Сьогодні ми підібрали ТОП-5 кращих тем для MIUI, які ви можете встановити на своєму смартфоні. Нова версія MIUI, відома також як MIUI 11, вже вийшла, і вона пропонує перероблений призначений для користувача інтерфейс з великою кількістю приємних і корисних змін. А ще MIUI 11 приносить Always On Display, загальносистемний темний режим, динамічні стандартні шпалери, нові стандартні шпалери і багато іншого. Темний режим виглядає приголомшливо, і вже існує кілька дивно красивих тим MIUI 11, які повноцінно працюють з усіма функціями. І сьогодні ми пропонуємо вашій увазі кращі теми MIUI для Xiaomi.

Зауважте: ви також можете використовувати додаток «рідної» теми Xiaomi, щоб налаштувати власну тему з різними пакетами значків, шпалерами, набору, рядком стану, панеллю навігації та багатьом іншим. Немає необхідності змінювати свій смартфон. Якщо ТОП-5 здасться вам недостатньо гарним, то в магазині тем MIUI є ще багато інших для скачування. Можливо, вони сподобаються вам більше. Звичайно, при такому достатку пропозицій вибрати кращий варіант не так вже й просто. Але знайти тему на свій смак безумовно зможе кожен користувач.

1. Mi Turns 5

1584413993_screenshot_138.jpg (39 KB)

Якщо ви шукаєте мінімізовану або максимально чисту тему, то вам напевно сподобається тема Mi Turn 5. Тема виглядає чудово, особливо хороша вона після включення загальносистемного темного режиму, який прийшов разом з MIUI 11. Тема Mi Turns 5 має гарні шпалери з лаконічним фоном. Вона приносить градієнтний кольоровий фон на значках панелі повідомлень. Дуже струнким і чистим виглядає і інтерфейс налаштувань. Це одна з кращих тим MIUI 11, яку ви, можливо, із задоволенням будете використовувати на своєму пристрої Xiaomi або Redmi.

2. Sapphire – MIUI 11 Theme

21584414004_screenshot_139.jpg (43 KB)

Тема Sapphire приносить ColorOS на ваші смартфони. Вона дозволяє спробувати призначений для користувача інтерфейс телефонів Realme (саббренд Oppo) на своєму пристрої Xiaomi, нічого не перемикаючи в системних настройках і не змінюючи смартфон. Якщо говорити про тему, то вона виглядає типовою для ColorOS і дозволяє використовувати бар додатків. Однією з кращих особливостей теми є сучасний дизайн інтерфейсу додатків. Він виглядає приголомшливо, завдяки поєднанню розмитого фону і зелених шпалер. Якщо ви хочете познайомитися з ColorOS і спробувати попрацювати з чимось близьким, то вам неодмінно варто спробувати встановити цю тему.

3. Epic Default

31584414000_screenshot_140.jpg (40 KB)

Це тема для користувачів, які є шанувальниками телефонів Google Pixel і їх призначеного для користувача інтерфейсу. Epic Default поставляється зі стандартним екраном блокування Android, який добре знайомий користувачам за версіями платформи Android Marshmallow і Nougat. Крім того, значки виглядають дуже схоже на іконки Google Pixel. Панель повідомлень також виглядає ідентично Android, але відрізняється наявністю чорних значків. Панель набору номера і налаштувань також має той же користувальницький інтерфейс, що і в Android Pie. Таким чином, тема Epic Default – це ідеальний спосіб познайомитися з Pixel UI або Stock Android UI на вашому телефоні Xiaomi.

4. IUI Dark TT

41584413970_screenshot_141.jpg (31 KB)

Якщо вам подобаються теми чорного кольору, спробуйте придивитися до IUI Dark TT. Фонова текстура екрану блокування є поверховою з сумішшю темно-синього і червоного кольору. Панель повідомлень і панель набору номера добре видно на тому ж чорному тлі. Вам також повинні сподобатися іконки UI, а ще у IUI Dark TT є кольоровий значок із закругленою чорною текстурою. Якщо ви шанувальник градієнтних кольорів, то ця тема, мабуть, має шанс стати вашою улюбленою.

5. Bright

51584414024_screenshot_142.jpg (48 KB)

Назва теми говорить сама за себе, і якщо вам подобаються яскраві анімовані ікони, ви відразу ж встановіть її на свій телефон. У Bright є вельми стильна панель повідомлень з вигнутою стороною і яскраво-помаранчевими значками, є можливість установки яскравого унікального символу. «Дзвонилки» така ж, що і у більшості тем. Що ще можна додати? Хочеться чогось яскравого і в той же час зручного і звичного в обігу – встановіть Bright. Отримайте розсип приємних іконок в якості бонусу.

Пропоновані теми з ТОП-5 попередньо незавантажені на пристрої Xiaomi, але ви можете отримати їх в магазині тим MIUI і встановити самостійно. Якщо хочете, ви також можете створити свій власний варіант теми і розмістити його в магазині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.