Xiaomi випустить павербанк з бездротовою зарядкою 16-го березня

Компанія Redmi вчора презентувала в Індії модельний ряд Note 9 Pro, і тепер вже сама Xiaomi затизерила продукт, який повинен бути презентований 16-го березня.

Компанія поки що не розкрила, чим саме стане її новий продукт, але це можна легко зрозуміти з короткого відеотизеру, який компанія опублікувала в Твіттері з підписом “тепер кабелів, з якими треба миритися, на один менше. Mi фани, пора обрізати кабелі.” (вільний переклад з “One less wire to deal with. Mi fans, it’s time to #CutTheCord”.

Також можливо, що цим продуктом виявиться нова бездротова зарядка. Щоправда, це малоймовірно, бо компанія Xiaomi випускала їх і раніше, тому навряд вона би стала присвячувати цьому так багато уваги, адже це було би звичне оновлення модельного ряду аксесуарів. Павербанк з бездротовою зарядкою – інша справа, тим більше, фанати компанії вже дуже давно чекали на такий продукт від Xiaomi, бо у конкурентів вже є багато павербанків з такою функцією, ще й за доступною ціною. У будь-якому випадку, ми зможемо побачити все вже через три дні.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.