Неймовірну продуктивність і потенційний прототип Sony PlayStation 5 показали в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим ближче повноцінна презентація ігрової приставки Sony наступного покоління PlayStation 5, тим більше божевільні витоку відбуваються в мережі. 

Джерело опублікував ще одну версію характеристик приставки і доповнив її потенційним знімком прототипу. Отже, на цей раз нам обіцяють продуктивність до 15,1 TFLOPS, а також 16 ГБ відеопам’яті GDDR6 і 8 ГБ оперативної пам’яті DDR4. Більше офіційної інформації очікується в квітні.

Спочатку інформація була опублікована на анонімному форумі 4Chan. В принципі 4Chan не можна вважати надійним джерелом, проте на публікацію звернули увагу тематичні ЗМІ і інформація розлетілася по мережі. 

Відзначимо, що продуктивність PlayStation 5 на даний момент залишається під питанням. Microsoft вже оголосила, що Xbox Series X має продуктивність 12 TFLOPS, а Sony поки зберігає горде мовчання. Згідно з більш раннім чуткам, японська консоль може виявитися як могутніше конкурента з 13-14 TFLOPS, так і слабкіше – з 11,06 TFLOPS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старт продажів PlayStation 5 і Xbox Series X запланований на різдвяний сезон в кінці 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.