Xiaomi Mi Band 5: дата виходу і характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилися перші повідомлення про те, що Xiaomi готові знову зробити міні-революцію в сегменті розумних годинників завдяки працездатному модулю NFC і збільшеному розміру дисплея нового Mi Band 5.

Компанія Xiaomi досить успішно зайняла важливе місце на ринку «розумної» переносної електроніки. З найпершого Mi Band фітнес-трекери бренду заслужили визнання користувачів по всьому світу. Xiaomi «підірвали» ринок з Mi Band 3 і Mi Band 4, причому останнього було продано більше 1 мільйона штук за перший тиждень продажів. Цікаво, що версія Mi Band 4 NFC досі продається в Китаї, як «гарячі пиріжки».

Дата виходу Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi випускає пристрої лінійки Mi Band щороку, тому, швидше за все, новинка з’явиться на ринку в другому кварталі 2020 року. Відповідно, офіційний украхнський реліз слід очікувати приблизно через місяць після анонсу в Китаї. З іншого боку, світовий старт продажів компанія може запланувати на день його презентації, тобто його можна буде купити або хоча б попередньо замовити в усіх країнах одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни Xiaomi Mi Band 5

Згідно з останніми чутками, Mi Band 5 планується позиціонувати таким же доступним пристроєм, якими були його попередники. Фітнес-браслет буде випущений в Китаї за 179 юанів (26 доларів США). В Україні слід очікувати ціну ∼ 800-1000 гривень.

Як завжди, Xiaomi співпрацюватиме з Huami в створенні цього пристрою. Проте, поки немає яких-небудь офіційних подробиць, але разом з тим, наявні чутки радують, і NFC для міжнародного ринку повинен стати хітом.

Характеристики Xiaomi Mi Band 5

Відповідно до недавньої інформації від джерела «TizenHelp», майбутній Xiaomi Mi Band 5 буде оснащений 1,2-дюймовим дисплеєм. Це більше, ніж 0,95-дюймів AMOLED-дисплея у його попередника. Причому, незважаючи на збільшений розмір дисплея, новий пристрій стане легшим, а сам екран буде більш високої контрастності для кращої роботи на сонці.

В актуальних моделях Mi Band модуль NFC працює тільки в межах Китаю. Але останні чутки підтверджують, що версія Xiaomi Mi Band 5 NFC стане доступна і для європейського ринку. Згідно з ними, браслет буде підтримувати Google Pay і інші сервіси з технологією безконтактних платежів, а також зможе використовуватися як пропуск або в якості проїзного. Такими функціями вже успішно користуються китайці.

В іншому ж новинка повністю повинна перенести функції моделі Mi Band 4. Новий пристрій буде забезпечувати до 20 днів автономної роботи. На додаток до моніторингу стану здоров’я і активності в попередніх поколіннях Mi Band, 5-а версія запропонує режим відстеження плавання в декількох стилях, так як браслет залишиться водонепроникним до 5 АТМ. Зрозуміло, з великим екраном стане простіше управляти музикою, що відтворюється на смартфоні. Нарешті назва композиції, що програється зможе відображатися повністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.