Що ми можемо очікувати від серії Xiaomi Mi 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Xiaomi випустила в рамках свого модельного ряду Mi 9 просто екстремальну кількість пристроїв. На початку року вийшов Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 SE та Xiaomi Mi 10 EE. Після них вийшли Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro, які перед цим вийшли в Китаї під назвами Redmi K20 та Redmi K20 Pro відповідно. Пізніше, літом на китайський ринок вийшли Xiaomi CC9 та CC9 Lite. CC9 Lite вийшов на міжнародний ринок під назвою Xiaomi Mi A3, а потім і CC9 з’явився під назвою Mi 9 Lite. Після цього світ побачив Xiaomi Mi 9 Pro 5G, який став прокачаною версією звичайного Mi 9, а вже в кінці 2019-го року в Китаї було презентовано Xiaomi Mi CC9 Pro, який вийшов на міжнародний ринок під назвою Mi Note 10, відродивши модельний ряд Mi Note, в якому перед тим не було оновлень вже два роки.

Список справді вражаючий, і з цим важко сперечатися. В непідготованого користувача він викличе, як мінімум, здивування, а скоріш за все, просто розгубленість. Цього року компанія Xiaomi випустила в рамках модельного ряду Mi 10 два смартфони: Xiaomi Mi 10 та Xiaomi Mi 10 Pro. Очікуваної багатьма моделі Xiaomi Mi 10 SE, яка повинна була стати субфлагманською компактною моделлю нового модельного ряду компанії Xiaomi, ми не побачили. Поки що плани компанії Xiaomi щодо випуску цієї моделі огорнуті туманом таємниці. Жодних тизерів, витоків інформації чи чогось подібного не було. Більше того, інсайдери заявляли, що цього року не буде ні Xiaomi Mi 10 SE, ні Xiaomi Mi 10 Transparent Edition. Тим не менше, частина цієї інформації не виправдала себе, бо компанія Xiaomi вчора опублікувала офіційнi зображення Xiaomi Mi 10 Transparent Edition. Цей смартфон став, по суті, прозорою версією Xiaomi Mi 10. Поки невідомо, коли смартфон поступить в продаж, та й чи поступить взагалі, але фотo, опубліковані компанією, кажуть про те, що модель Transparent Edition не скасована і існує. Тому можна припустити, що таке саме повториться з моделлю Xiaomi Mi 10 SE. Надто вже популярним та улюбленим для багатьох користувачів минулого року став Xiaomi Mi 9 SE, щоб так просто відмовитися від успішної серії.

Що ж стосується Xiaomi Mi 10T та Xiaomi Mi 10T Pro, поки нема інформації про їхні характеристики чи анонс, але компанія Redmi вже випустила смартфон Redmi K30, який, по аналогії з минулим роком, повинен стати апаратною платформою для Xiaomi Mi 10T. Redmi K30 Pro поки не анонсовано, але компанія Redmi вже опублікувала тизери Redmi K30 Pro, а також є інформація про Redmi K30 Pro Zoom Edition. Поки що Redmi K30 вийшов на міжнародному ринку (якщо бути точнішим, то на індійському) під назвою Poco X2, і невідомо, чи вийде Xiaomi Mi 10T, як ребрендована версія Redmi K30. Компанія Xiaomi поки не заявляла про випуск Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro чи взагалі про продовження модельного ряду “T”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовження модельного ряду Xiaomi CC ми поки так само не бачили, що й не дивно, бо якщо анонс нових смартфонів в цьому модельному ряду таки буде, то тільки літом.

Xiaomi Mi A4 точно вийде цього року, і є надія, що компанія Xiaomi одумається після очевидно невдалої моделі Xiaomi Mi A3. Все-таки фанатів серії смартфонів Xiaomi Mi A на чистому Android досить багато, тому компанія не відмовиться від цього модельного ряду. Xiaomi Mi 10 Lite ми також побачимо, і він буде таким “хорошим середнячком”, як і його попередники: Xiaomi Mi 8 Lite i Xiaomi Mi 9 Lite.

В кінці 2020-го року ми повинні також побачити Xiaomi CC10 Pro, який вийде на міжнародний ринок під назвою Xiaomi Mi Note 11. Від цієї серії компанія явно не відмовиться, бо вона в минулому році надто багато поставила на модель Xiaomi Mi Note 10 і її можливості в плані камери.

Тож цього року компанія Xiaomi повинна зробити в своєму флагманському модельному ряду не менше, ніж у минулому, якщо не більше, і більша частина цікавих моделей ще попереду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.