Sony випустить цього року дві приставки з надто високим цінником

Sony PlayStation 5 виявиться слабшою Xbox Series X, але є ще PlayStation 5 Pro. Ціна шокує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі знову почали з`являтись чергові порції чуток про більш продуктивну ігрову приставку нового покоління Sony PlayStation 5 Pro.

Згідно з новими повідомленнями, компанія Sony випустить цього року відразу дві приставки – більш слабку і дешеву PlayStation 5, а також більш дорогу і потужну PlayStation 5 Pro. Про це спочатку розповів користувач VFXVeteran на форумі NeoGAF. 

За даними джерела, продуктивність PlayStation 5 складе тільки 9 TFLOPs, що помітно менше заявлених 12 TFLOPs у конкуруючої Xbox Series X . З останньою повинна зрівнятися або навіть перевершити PlayStation 5 Pro. Він також зазначив, що обидві приставки виявляться дорогими. Орієнтовно – 600 доларів, але VFXVeteran не уточнює, яка з моделей стільки коштує. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше повідомлялося, що PlayStation 5 може бути оцінена в 499 доларів, що помітно більше 399 доларів за найдорожчу зараз PlayStation 4 Pro. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.