Surface Duo: перший Android-смартфон від Microsoft з’явиться влітку

Смартфон з'явиться раніше, ніж передбачалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Видання Windows Central повідомило, що Microsoft встигає запустити перший смартфон на Android раніше терміну – відразу кілька джерел підтвердили, що його представлять вже влітку.

Surface Duo представили ще в жовтні 2019 року, вже відомі багато його характеристик. Він буде працювати на торішньому процесорі Snapdragon 855 з 6 ГБ оперативної пам’яті, тому компанії важливо випустити його якомога раніше, інакше смартфон виявиться сильно застарілим.

Важливе питання – скільки буде коштувати Surface Duo. За характеристиками він відноситься до торішніх смартфонів, але через складану конструкції ціна на нього може помітно підвищитися. Чекаємо новин від Microsoft.

У Surface Duo стоїть два 5,6-дюймових дисплея, які складаються як ноутбук. У розкладеному стані виходить планшет з 8,3-дюймовим екраном, тільки посередині буде невелика рамка. Він стане першим смартфоном Microsoft на Android і першим смартфоном з моменту  продажу мобільного бізнесу Nokia в 2016 році .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft модифікувала систему жестів і управління в Android, щоб смартфон дозволяв одночасно працювати з двома різними додатками або розкрити одну програму на два екрани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.