Sony знизила ціну ігрової приставки PlayStation 4 в рази

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим менше стоїть якась ігрова приставка, як і будь-який інший товар без винятків, тим ширше коло людей зможе дозволити собі її покупку, а разом з тим захоче піти на такий крок, адже в такому випадку йому буде потрібно витратити мінімальну суму грошей з усіх можливих. Оскільки з моменту виходу на ринок консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше шести років, так як вона вперше з’явилася в продажу ще восени 2013 року, попит на неї стрімко падає. Це відбувається не тільки через те, що вона вже сильно застаріла за сучасними мірками, але ще і через те, що максимально широке коло людей просто не бачить сенсу викладати за неї стільки, скільки просили на старті продажів.

Проблема в тому, що Sony досі продає цю приставку за цілих $ 400, тобто за такою ціною, за якою її реалізувати на самому початку. З тих пір PS4 вкрай сильно застаріла, втративши свою колишню привабливою, але є один дуже великий і важливий нюанс, про який звичайно ж обов’язково потрібно знати. Справа в тому, що собівартість приставки за цей період часу багато разів впала, тому якщо раніше, наприклад, одна консоль обходилася виробнику в $ 300 за частиною собівартості, то тепер ця цифра навряд чи дотягує до рівня $ 100. Цей момент стає очевидним все більшій кількості людей, тому багато хто не хоче спонсорувати японський бренд просто так, тим самим допомагаючи йому ставати багатшими.

Втім, вже незабаром ситуація вкрай сильно зміниться, тому що попит на Sony PlayStation 4 падає з дуже більшою швидкістю. Як запевняє галузевий експерт Майкл Пактер, вже в найближчі кілька місяців ця ігрова приставка стане набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше, завдяки чому дозволити собі її покупку всі бажаючі зможуть без будь-яких складнощів. Так, за даними аналітика, вже незабаром купити PS4 стане можливим всього лише за $ 200. Цілком собі очевидно, що бажають здійснити її покупку за такою вартістю знайдеться чимало.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо дана приставка насправді виявиться дешевше вдвічі, знизитися також повинні розцінки на аксесуари і відеоігри для неї, але не обов’язково також в два рази. Завжди, коли настає заключна стадія життєвого циклу будь-яких консолей японської корпорації Sony, вона знижує розцінки на свою продукцію, роблячи її більш доступною. Все це говорить про те, що вже в недалекому майбутньому купити PS4, найімовірніше, насправді виявиться можливо на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. Залишилося тільки дочекатися моменту, коли настане зниження цінника до $ 200. Дешевше дана ігрова приставка повинна стати відразу по всьому світу, а не в якихось окремих країнах світу, як це іноді буває.7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.