Порівняли Samsung S20 Ultra і iPhone 11 Pro Max по швидкості

На YouTube-каналі EverythingApplePro опублікували порівняння швидкості роботи новітнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S20 Ultra, який поки не можна купити в Україні (але є передзамовлення), а також iPhone 11 Pro Max, що є преміальним смартфоном компанії Apple.

Samsung Galaxy S20 Ultra оснащений однокристальною системою Snapdragon 865, яка на папері випереджає SoC Apple A13. Крім того, в оснащення Samsung Galaxy S20 Ultra входять 12 ГБ оперативної пам’яті, тоді як iPhone 11 Pro Max отримав всього 4 ГБ ОП.

На початку була перевірена швидкість завантаження додатків, включаючи камеру, Photoshop Express, Word, Amazon, Subway Surfers, Temple Escape 2, Asphalt 9 і інших. У першому раунді iPhone 11 Pro Max отримав невелику перевагу, випередивши суперфлагман Samsung приблизно на 13 секунд.

Але вже в другому раунді все стало на свої місця і обмеження, викликані невеликим об’ємом оперетивної пам’яті iPhone 11 Pro Max, дали про себе знати. В результаті при повторному запуску Samsung Galaxy S20 Ultra помітно випередив конкурента. Він впорався із завданням за 1 хвилину 5 секунд, а iPhone 11 Pro Max треба було вдвічі більше часу (2:04).

Якщо порівнювати швидкість включення, то iPhone 11 Pro Max завантажується трохи швидше. Система розпізнавання облич Face ID на iPhone 11 Pro Max також спрацьовує швидше.

У підсумку автор огляду зазначив, що обидва смартфона при звичайних сценаріях використання є приблизно однаково швидкими. При цьому Samsung Galaxy S20 Ultra дійсно є найшвидшим Android-смартфоном з протестованих EverythingApplePro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.