Xiaomi представила клавіатуру і мишу для надто ледачих людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi запустила на фірмовій платформі колективного фінансування Youpin клавіатуру і мишу Miyu Elite Keyboard і Miyu Elite Mouse.

Це пара бездротових комп’ютерних аксесуарів. Підтримується бездротове підключення двома способами, в тому числі по інтерфейсу Bluetooth.

За словами виробника, миша Elite Mouse отримала спеціальний дизайн кнопок зі зниженою гучністю звуку спрацьовування. Висота гаджета складає 28,3 мм в стандартному режимі, але також є «професійний» режим з висотою збільшеною на 10 мм для поліпшеного захоплення. Акумулятор має ємність 510 мА · год. Виробник обіцяє 15 днів автономної роботи.

Клавіатура Miyu Elite Keyboard оснащена 85 клавішами з ножиці механізмом. Вбудовану батарею можна заряджати через порт USB Type-C. Час автономної роботи складає два тижні. Головною родзинкою Miyu Elite Keyboard стала підтримка голосових команд. На клавіатурі передбачена спеціальна кнопка праворуч від клавіші пробілу для активації голосового введення. Заявлена ​​швидкість розпізнавання до 180 слів за хвилину.

Комплект з миші і клавіатури Miyu Elite Keyboard і Miyu Elite Mouse оцінений в 53 доларів, окремо вони коштують по 28 доларів.