Huawei MatePad Pro 5G вийде на міжнародний ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei анонсувала покращену версію планшета Huawei MatePad Pro – Huawei MatePad Pro 5G. Як неважно здогадатись, вона відрізняється від звичайної підтримкою мереж п’ятого покоління.

Окрім цього невеликого оновлення, планшет залишився майже таким самим. Процесор отримав невеликий апгрейд від Kirin 990 до Kirin 990 5G, що, по суті, те саме, але з підтримкою мереж п’ятого покоління. Всі решта характеристики планшета зилишилися без змін. Huawei MatePad Pro 5G зможе підключатись лише до мереж діапазону 600МГц, а до mmWave – ні.

Huawei MatePad 5G стартує з 864$ за варіант 8/256 і доходить до 1027$ за версію з 512-ма ГБ оперативної пам’яті. Версія Huawei MatePad Pro без 5G також буде доступний за межами Китаю. Версія, яка буде мати лише Wi-Fi модуль, коштуватиме 593$ за варіант 6/128ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei MatePad Pro – відповідь компанії Huawei Apple та Samsung, а точніше їхнім планшетам iPad Pro та Galaxy Tab S6, в яких передбачені сценарії використання з клавіатурою та стилусом (в цьому випадку – Huawei M-Pencil). Стилус, який має 4096 ступенів натискання, заряджається, коли примагнічений до грані пристрою.

На відміну від планшетів Apple та Samsung, Huawei MatePad Pro 5G отримав виріз в куті дисплея під фронтальну камеру, що зустрічається вперше серед планшетів. Дисплей тут, до речі, 10,8 дюймів 2560 х 1600 LCD з відношенням дисплея до корпусу 90%.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.