AirPods X: з’явилися подробиці про повнорозмірні навушники Apple

В Купертіно розробили один з найдорожчих аксесуарів для своєї техніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Зовсім нещодавно з’явилися чутки, що Apple готує власні накладні навушники. Американський рітейлер Target вирішив вивести новий гаджет компанії «з тіні», повідомляє блогер Джон Проссер.

За словами Проссера, з ним зв’язалося кілька співробітників Target, показавши знімок з внутрішньої системи магазину. Там з’явилася інформація про Apple AirPods (X Generation).

Навушники будуть коштувати $ 399, або 9,775 гривень за сьогоднішнім курсом. Хоча фінальна ціна гаджетів Apple в Україні зазвичай вища, ніж на заході. Очевидно, що компанія хоче попасти в певну категорію навушників на масовому ринку.

Проссер також написав, що навушники вийдуть в трьох кольорах. Які саме варіанти повнорозмірних AirPods з’являться в магазинах, невідомо, але блогер припустив, що будуть стандартні для Apple кольори: сірий, білий і золотий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справжність опублікованої інформації поки не можливо перевірити. Реліз аксесуара повинен відбутися в березні. Раніше повідомлялося, що в останніх числах березня пройде презентація iPhone 9. Можливо, в ці ж дні Apple представить і інші нові продукти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.