Huawei покаже новий Matebook 24-го лютого

Huawei покаже новий Matebook 24-го лютого

Huawei раніше планувала показати нові продукти на Mobile World Congress, але виставку було скасовано через загрозу коронавірусу. Після цього скасування Huawei були змушені перенести свою презентацію і анонсували її проведення 24-го лютого.

Очікувалось, що компанія випустить ті ж самі девайси, які планувала показати на MWC 2020. Тепер компанія виклала постер, який підказує нам, що на заході буде анонсовано Huawei MateBook.

Одночасно з тизером нового ноутбука компанія анонсувала новий планшет. Планшет повинен отримати останню флагманську платформу Kirin 990.

Huawei покаже новий Matebook 24-го лютого

На своїй прес-конференції Huawei покаже нам запис презентації в Барселоні. Крім планшета та ноутбука, Huawei анонсувала також новий гнучкий смартфон.

Цим новим гнучким смартфоном буде, скоріш за все, Huawei Mate Xs, вихід якого з новою платформою Kirin 990 5G, покращеним дисплеєм та механізмом згинання підтвердив СЕО компанії Річард Ю минулого року. Смартфон вийде з деякими змінами в дизайні, стане компактнішим та більш витривалим до механічних пошкоджень.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.