Показано перший в світі смартфон з висувним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними CNet , компанія TCL планувала показати на Mobile World Congress концепт першого в світі смартфона з висувним екраном. Цим планам не судилося збутися, адже виставка була скасована через загрозу зараження її учасників і гостей коронавірусом з Китаю.

TCL, проте, допустила витік декількох прес-рендерів, на яких зображено новинку, яка готується до випуску. Судячи з цих картинок, цей смартфон може перетворюватися зі звичайного безрамочноготапарату із закругленими краями і вирізом під фронтальну камеру в якусь подобу планшета, причому одна частина матриці якимось чином витягується з іншої, в результаті чого виходить відносно великий екран. На задній частині корпусу розміщена камера з чотирма модулями і спалахом.

Чи за рахунок такої конструкції виходить збільшення площі екрану, не до кінця зрозуміло. Можна припустити, що смартфон складається з двох частин: в одній з них знаходиться вся обчислювальна начинка, акумулятор і екран, а в іншій лише екран. При повному розкритті цих частин з двох незалежних одна від одної частин утворюється один екран з візуально непомітним стикуванням між частинами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.