Xiaomi Mi 10 отримає дисплей з частотою 90Гц та зарядку потужністю 50W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вже завтра покаже в Китаї на онлайн-презентації два нові флагмани – Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro. Справді цікаво, чим буде дивувати компанія, бо нам вже відомо майже все про ці смартфони з інсайдерської інформації та офіційних тизерів.

Останню офіційну інформацію ми отримали з Weibo, де Лей Цзюнь опублікував інформацію про те, що дисплей Xiaomi Mi 10 отримає частоту оновлення 90Гц, а швидка зарядка буде мати потужність 50W.

Схоже на те, що дисплей Xiaomi Mi 10 (і Xiaomi Mi 10 Pro) буде різновидом AMOLED і досягатиме пікової яскравості в 1120 ніт. В панелі також буде сенсор з частотою 180Гц, щоб мінімізувати input lag. Дисплей підтримуватиме HDR10+ та покриватиме DCI-P3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З фото характеристик батареї нам стало відомо, що вона таки не розчарує і матиме об’єм 4400 мАг, чого повинно вистачити на повний день активного використання і що буде явним покращенням у порівнянні з минулорічним акумулятором об’ємом 3300 мАг в Xiaomi Mi 9. Як і Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Xiaomi Mi 10 буде підтримувати бездротову зарядку потужністю 30W, що й досі залишається рекордом на ринку, та реверсивну бездротову зарядку потужністю 10W, щоб заряджати інші девайси та смарт-аксесуари.

Повні характеристики стануть відомі завтра, коли Xiaomi офіційно анонсує свої нові флагмани, але для міжнародної презентації та міжнародних цін доведеться зачекати до 23 лютого.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.