Розкрито особливості нової Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з ключових особливостей Windows 10X буде голосове управління. Про це повідомляє видання Windows Latest з посиланням на матеріали Microsoft.

Журналістам вдалося розкрити особливість нової Windows через вивчення вакансій компанії. Видання з’ясувало, що Microsoft опублікувала вакансію про наймання фахівця, який буде працювати над функцією голосового управління в Windows 10X. Судячи з опису заявки, програміст повинен володіти мовою C ++, місцем роботи вказано офіс компанії в індійському місті Хайдарабад.

У записці від Microsoft уточнюється, що голосовий інтерфейс дозволить управляти елементами робочого столу і функціями в різних додатках. Віртуальний помічник не повинен поставити під загрозу безпеку і цілісність операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно раннім чуткам, Windows 10X стане операційною системою нового покоління для використання на ноутбуках і пристроях з двома дисплеями. У жовтні 2019 року в Нью-Йорку Microsoft показала концепт смартфона Surface Duo, що має два екрани. Незважаючи на згадку Windows 10X на заході, концептуальний девайс працював під управлінням модифікованої версії Android.

Голосовий помічник Cortana був представлений Microsoft в квітні 2014 року. Асистент доступний на платформах Windows, Android, Xbox і iOS. Попередня версія ОС Windows 10 з Cortana була представлена ​​в кінці січня 2015 -го року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.