Redmi випустила два нові павербанки з підтримкою 18W-зарядки та двома портами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пройшло більше року відтоді, як Redmi стала окремим брендом в Індії. В честь цього компанія вийшла на нову категорію ринку Індії – на ринок павербанків. Redmi сьогодні випустила два нові павербанки, об’ємом 10000 мАг та об’ємом 20000 мАг.

Ні Xiaomi, ні Redmi – не новачки у виробництві павербанків. Redmi вже випустила декілька в липні минулого року у Китаї. Схоже на те, що такі самі павербанки були анонсовані вже на ринку Індії, але павербанк на 10000 мАг підтримує зарядку потужністю 10W, тоді як павербанк на 20000 мАг підтримує значно потужнішу, на 18W.

У обох павербанків є два входи і два виходи, тому ви можете заряджати їх як через порт USB-C, так і через MicroUSB. Також можна заряджати від павербанка зразу два девайси, такі як смартфон, планшет чи навіть маленькі смарт-аксесуари у режимі слабкої потужності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва павербанки будуть доступні у чорному і білому кольорових варіантах. У них красивий дизайн з круглими та згладженими кутами. Павербанк об’мом 10000 мАг може заряджати гаджети, видаючи 10W, так і заряджатись з тією самою потужністю. Те саме стосується і павербанка об’ємом 20000 мАг, але там потужність на вхід і на вихід складає 18W. В обох павербанках є захист від перегрівання, короткого замикання, зависокого вольтажу та іншого. Redmi 10000 мАг буде доступний за ціною 11$, а Redmi 20000 мАг коштуватиме 21$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.