Компанія Redmi виставила тизер нового пристрою: схоже це Redmi Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року в лютому вийшов Redmi Note 7, який став неймовірним хітом і який і досі купують, незважаючи на вихід Redmi Note 8, Redmi Note 8T i Redmi Note 8 Pro. І справді, модель можна назвати дуже збалансованою і вдалою для свого часу. Останні смартфони в основних модельних рядах Redmi – Note 8, Note 8T, Note 8 Pro, 8, 8 Pro, – вийшли лише півроку назад. Тим не менше, ми вже точно знаємо, що скоро побачимо нові пристрої.

Віце-президент Xiaomi Ману Кумар опублікував тизер нової презентації в Твіттері. Відео, яке він прикріпив до твіту, не особливо інформативне. Ми знаємо лише, що “нові девайси на підході” (в оригіналі – “coming soon”).

Поки що невідомо, чого очікувати від нової серії Redmi Note 9, але це, вочевидь, буде покращення відносно Redmi Note 8 (Note 8T) i Redmi Note 8 Pro. В Redmi Note 8T, нагадаємо, був основний модуль камери на 48 МП і чіпсет Snapdragon 665, а в Redmi Note 8 Pro – основний модуль на 64 МП і чіпсет Gelio G90T.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є також невеликий шанс виходу серії Redmi 9 в лютому замість серії Redmi Note 9, яка тоді вийде вже в квітні, але це малоймовірно, бо минулого року порядок був такий: спочатку, в лютому, вийшла серія Redmi Note 7, і тільки в квітні – Redmi 7.

Згідно з інформацією від 91mobiles, Redmi 9 вийде на чіпсеті Helio G70, що буде значним покращенням відносно Redmi 8, який працює на значно слабшому Snapdragon 439.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.