Categories: Ґаджети

Топ 5 найкращих фітнес-браслетів до 1000 гривень

Share

Ринок наручної електроніки в наш час повний, як ніколи, і тут можна підібрати достойний девайс на будь-який бюджет. Але якщо смарт-годинники панують в середньому і топовому ціновому сегменті на цьому ринку, то в бюджетному це переважно фітнес-трекери. Вони виконують більшість функцій, необхідних для пересічного користувача з не дуже великим бюджетом, нема лише оплати по NFC, додаткових програм і такої кількості і точності спортивних фішок, які є в смарт-годинниках. Безумовно, все вищеперераховане звучить, як дуже класні і зручні фішки, але без них спокійно можна жити. Основна частина того, що люди використовують у повсякденні, є і на фітнес-трекерах, тому при обмеженому бюджеті найрозумнішим вибором купити саме якийсь з них, а щоб ви знали, який, ми підібрали для вас 5 найкращих фітнес-трекерів до тисячі гривень, про це пише інтернет портал iTechua.com 

5 місце – Huawei Band 4e.

Найдешевший і найпростіший фітнес-браслет до 1000 гривень, який коштує навіть не близько до 1000, а близько 600. Ціна браслета очікувано співвідноситься з його характеристиками і можливостями – він досить простенький, але достатній для більшості потенційних покупців. Він відображає статусну інформацію, сповіщення, має сенсорний екран 0,5” OLED 88 x 48 мегапікселів і батарею, якої вистачає на кілька тижнів. З приємних фішок – браслет легенький, важить лише 13г, і має захист від вологи і пилу по стандарту IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

4 місце – Samsung Galaxy Fit E.

Для багатьох людей стає несподіваною те, що Samsung випускає не тільки досить дорогі смарт-годинники, а й бюджетні фітнес-браслети. Ця модель була випущена саме для конкуренції з китайськими трекерами, які міцно засіли на цьому ринку. Він оснащений монохромним дисплеєм AMOLED 0,74” з роздільною здатністю 128 x 64. Є датчики моніторингу серцевого ритму, акселерометр і гіроскоп. Зйомна капсула захищена за стандартами IP67 i MIL-STD-810G, завдяки чому витримує занурення до 50 метрів. Великий мінус гаджета – автономність, яка рівна приблизно 5 дням при не дуже активному використанні і двом-трьом при активному. Ціна – 700-1000 гривень.

3 місце – Xiaomi Hey Plus.

Саме цей фітнес-трекер став ідейним попередником неймовірно популярного Xiaomi Mi Band 4. Він вже набагато цікавіший від попередніх моделей в цьому топі – кольоровий дисплей AMOLED на 0,95” 240 x 120. Він відображає статусну інформацію, кількість пройдених кроків, пропущені виклики і повідомлення. Браслет живе від одного заряду 18 днів, що справді вражає, і для зарядки капсулу навіть не потрібно виймати з ремінця. Корпус захищений по стандарту IP68, також у браслета є акселерометр, гіроскоп і навіть модуль NFC, який, щоправда, можна використовувати тільки для синхронізації з розумним домом Xiaomi, а очікуваної оплати по Google Pay, на жаль, нема. Ціна – близько 700 гривень.

2 місце – Honor Band 5.

Останній фітнес-трекер Honor вийшов справді непоганим і дуже навіть конкурентоздатним. В нього, як і у Xiaomi Hey Plus, AMOLED дисплей на 0,95” дюйма 240 х 120 пікселів. По функціональності він, по суті, повторює Xiaomi Hey Plus, але має одну фішку, яку дуже вирізняється серед інших фітнес-браслетів – датчик кисню в крові. Ціна – від 700 гривень.

І перше місце, очікувано, займає хіт – Xiaomi Mi Band 4.

В нього такий самий кольоровий дисплей, як і в Honor Band 5 i Xiaomi Hey Plus. Серед конкурентів його відрізняє просто неймовірна кастомізація, наявність управління музикою, детальний прогноз погоди, можливість постійного моніторінгу пульсу, Bluetooth 5.0 та багато інших фішок. Захищений він також максимально – по стандарту IP68. Зарядки, яка відбувається через порт Micro USB, вистачає на кілька тижнів навіть при не найменш активному використанні. Якщо вам хочеться максимум в цьому ціновому сегменті – ваш вибір, безумовно, Xiaomi Mi Band 4. Ціна – від 700 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024