Версії “Explorer Edition” у флагмана Xiaomi і нового планшета Mi Pad цього року не буде

У 2018 року Xiaomi здивували всіх під час презентації свого флагмана Xiaomi Mi 8. На відміну від Xiaomi Mi 6, в якого була тільки одна версія, у Mi 8 була ексклюзивна версія “Explorer Edition”, задня кришка в якої була прозорою. В ції лінійці були також моделі Mi 8 Screen Fingerprint Edtion (Pro), а також компактний субфлагман Mi 8 SE і середньобюджетний Mi 8 Lite. Минулого року було навіть більше моделей – на ряду зі стандартним Mi 9 вийшли аткож Mi 9 Explorer Edition, Mi 9 Pro 5G, Mi 9 SE, а також Mi 9 Lite. Крім того, на міжнародний ринок вийшли перейменовані Redmi K20 та K20 Pro, які отримали назву Mi 9T i Mi 9T Pro відповідно. Цього року ситуація повинна бути трохи іншою.

Згідно з Digital Chat Station, версії Mi 10 Explorer Edition з прозорою кришкою цього року не буле. Поки немає пояснень, чому, але надіємось, що ситуація проясниться у майбутньому. Також на даний момент немає інформації про Mi 10 SE i Mi 10 Lite, але в тому, що вони таки вийдуть, немає сумнівів.

Також інсайдер розкрив інформацію про планшет компанії Xiaomi, оновлення якого останній раз було в 2018 році – тоді вийшов Xiaomi Mi Pad 4. Протягом 2019 взагалі не було інформації про Xiaomi Mi Pad 5 або будь-який інший новий планшет компанії, і цього року його теж не буде. Китайська компанія досі не випустила оновлення до MIUI 11 для Mi Pad 4 i Mi Pad 4 Plus, що, вочевидь, означає закінчення підтримки і відсутність оновлень у майбутньому. Базуючись на цьому, не варто купувати планшети Xiaomi, або просто зачекати, доки ситуація зміниться на краще, і тільки тоді розглядати їх як потенційного кандидата для покупки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.