Categories: Ґаджети

Знайдено перші подробиці про фітнес-браслет Redmi

Share

Ще в листопаді минулого року глава Redmi Лю Вейбінг заявив про те, що компанія вийде на ринок переносної електроніки зі своїми смарт-годинниками. Але, як виявилося, перший крок в новому для себе амплуа виробник зробить випуском фітнес-трекера.

Характеристики та візуалізація новинки були знайдені в надрах додатка Mi Fit китайським інсайдером @Digital Chat Station. Судячи по зображенню, новинка отримає типовий для фітнес-браслетів дизайн зі знімною капсулою, куди вбудовані всі «мізки» гаджета. Тут встановлять невеликий екран з сенсорною кнопкою, виконаної у формі тонкої білої риски.

Інформація, знайдена в додатку, вказує, що новинка запропонує будильник, модуль NFC і датчик вимірювання частоти серцевих скорочень, а також за допомогою нього можна буде управляти відтворенням музики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент Redmi не озвучують час виходу першого фітнес-трекера під власною маркою. Як і зберігає вона мовчання про те, яким функціоналом він зможе похвалитися.

Нагадаємо, що свій браслет для фітнесу має намір випустити і компанія Realme, а його анонс трапиться в 2020 році. Схоже, що з виходом новинок від Redmi і Realme на ринку носяться пристроїв для фітнесу загостриться конкуренція. Майже напевно гаджети будуть грати в одному ціновому сегменті і користувачам чекає нелегке завдання вибрати, чий продукт перевагу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Redmiукр
  • Останні записи

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024