Підроблені AirPods виявилися небезпечними для здоров’я

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Французький журнал 60 Millions de Consommateurs вирішив протестувати кілька клонів навушників AirPods, які масово виробляються в Китаї.

Оригінальні AirPods продаються за 159 доларів, нова версія AirPods Pro коштує 249 доларів. Тому зрозуміле бажання багатьох придбати зовні дуже схожі навушники за на порядок нижчою ціною. Деякі виробники не тільки повністю копіюють зовнішній вигляд AirPods, але навіть використовують копію чіпа Apple H1, що дозволяє зробити їх функціональність близькою до оригінальних навушників.

Для тесту було замовлено 7 різних пар підроблених AirPods. З 7 тільки 4 дісталися до редакції, інші 3 пари зникли по дорозі між Китаєм і Францією. З 4 пар одна просто не працювала. У підсумку були протестовані всі три підробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі три не витримують ніякої критики в плані якості звуку, проте одна з моделей виявилася небезпечною для слуху, так як її максимальний рівень гучності на 10 дБ перевищує допустимий ліміт.

У своєму вердикті видання не рекомендує жодне з протестованих пристроїв, настійно рекомендуючи користувачам з великою обережністю підходити до покупки бездротових навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.