У мережу витекли живі фото Xbox Series X, і Microsoft вже знає винуватця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На минулорічній The Game Awards компанія Microsoft показала світу Xbox Series X, але тільки в короткому трейлері. Тепер же в мережу потрапили живі фотографії консолі.

Судячи з зображення, на передню панель Series X потрапив дисковод, кнопка включення приставки, а також один порт USB з кнопкою синхронізації контролерів. На задній частині пристрою уживаються два порти USB-A , HDMI, порт для проводового підключення до інтернету і двуконтактний роз’єм для блоку живлення.

Ззаду також розташований нестандартний широкий порт. З огляду на, що це комплект для розробників, порт може використовуватися для налагодження, і не потрапить в версію Xbox Series X для споживачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначає VG247 , автор публікації не приховував серійний номер приставки, так що Microsoft зможе його відстежити. Реальність коду вже перевірив один з користувачів Twitter, який зареєстрував приставку в своєму акаунті.

Також нагадаємо, що після презентації Microsoft розкрила частина характеристик консолі. Xbox Series X працює на процесорі AMD на базі Zen 2 і архітектури RDNA. Компанія обіцяє апаратну підтримку трасування променів і технологій Variable Rate Shading (VRS) з Auto Low Latency Mode (ALLM), які допоможуть вивести якість ігрового процесу на новий рівень. Замість класичного жорсткого диска, Xbox Series X отримав SSD.

Вийде консоль в сезон новорічних свят 2020 року, як і PlayStation 5. Разом з Xbox Series X компанія Microsoft планує випустити і Halo: Infinite.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.