Повністю бездротові навушники Louis Vuitton Horizon Earphones вражають і автономністю, і ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як стало зрозуміло, що ту чи іншу носиму електроніку можна просувати в якості модних аксесуарів, на ринок вийшли різні компанії, що спеціалізуються саме на моді.

Louis Vuitton представила повністю бездротові навушники Horizon Earphones. Само собою, з вражаючою вартістю – 1000 доларів. Рівно стільки ж рік тому просили за іншу модель бренду — High Snobiety. Технічно вона була копією Master & Dynamic MW07, але за рахунок логотипу та оформлення ціна зросла втричі.

Нова модель модного бренду також створена Master & Dynamic. На цей раз за основу взяті навушники MW07 Plus, які виробник пропонує за 300 доларів. Тобто знову має подорожчання втричі всього лише через бренд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Само собою, на сайті Louis Vuitton ніяких параметрів не вказано. Якщо ж звернутися до сайту Master & Dynamic, то ми дізнаємося, що навушники підтримують Bluetooth 5.0 і мають в основі 10-міліметрові берилієві динаміки. Автономність самих навушників вельми вражаюча – 10 годин. Разом з футляром вона досягає 40 годин. Є підтримка швидкої зарядки. Також можна виділити підтримку aptX і SBC, бездротової зарядки і наявність захисту від вологи і пилу (IPx5).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.