Categories: Ґаджети

Sony оголосила дату повноцінної презентації PlayStation 5

Share

Офіційний представник японської корпорації прокоментував чутки, які ходять по глобальній мережі вже більше тижня, а стосуються вони участі бренду у виставці E3 2020. Спочатку всі інсайдери були впевнені в тому, що в рамках даної виставки в Лас-Вегасі (США) вже на початку червня нинішнього року відбудеться офіційна презентація нової ігрової приставки, а оснащена вона буде за останнім словом техніки. Проте, офіційний представник Sony заявив про те, що компанія не збирається брати участь в даному заході, в зв’язку з цим, що напевно всім очевидно, в його рамках консоль PlayStation 5 гарантовано не представлять, також як і будь-які відеоігри і аксесуари для неї . Було відзначено, що дана виставка розходиться з тим, що потрібно бренду в нинішньому році, а на нього є дуже великі і амбітні плани.

В рамках цього ж самого інтерв’ю було відзначено, що Sony проведе свою власну виставку під назвою PlayStation Experience, яка пройде в честь 25-річчя бренду PlayStation. Цей захід буде проходити в будівлі Sony Square NYC в Нью-Йорку з 14 лютого по 16 лютого, і саме в його перший день, як очікується, виявиться офіційно представлена ​​ігрова приставка PS5. Всі інші дні виставки, після анонса новинки, всім бажаючим запропонують її тестувати, граючи в різні демонстраційні версії ігор та спілкуватися зі співробітниками японської корпорації, які будуть відповідати на найрізноманітніші питання про нову ігровій платформі, яка має стати новітньою в своєму класі щонайменше на найближчі п’ять років, а можливо і на більш тривалий період часу.

Таким чином, до офіційної повноцінної презентації PlayStation 5 залишився всього один місяць, а це означає, що до її анонса вкрай мало часу. Чим ближче буде дата презентації, тим більше в мережу потрапить відомостей про те, чим вона виявиться здатна порадувати всіх геймерів. Весь світ чекає від PS5 можливості запускати ігри в 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду, а також підтримку таких перспективних і корисних технологій, як HDR і RTX, тобто системи трасування променів. Офіційні продажі новенької ігрової приставки від японської корпорації Sony повинні початися вже в кінці цього року, а купити її стане можливим, за попередніми даними, за $ 500.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024