З’явилася свіжа інформація про зовнішній вигляд нового Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, вчорашня демонстрація рендеру Xbox Series X від AMD виявилася досить далекою від істини. Принаймні про це заявив популярний блогер Бред Семс, який отримав доступ до інформації про те, як насправді буде виглядає задня панель новинки.

Блогер розповів, що на задній панелі новинки розташуються: два порти USB-A (SuperSpeed), порт Ethernet, один порт HDMI, оптичний звуковий вихід і роз’єм живлення. При цьому всі перераховані вище порти розташовані у нижній частині, як і решітки охолодження. Але важливо розуміти, що все вищеописане актуальне лише на даний момент, адже цілком ймовірно, що з часом сама Microsoft може доопрацювати дизайн своєї консолі, помінявши порти місцями або взагалі прибравши якісь із них ближче до моменту релізу пристрою.

Нагадаємо, що вчора, в рамках виставки CES 2020 року, AMD представила рендер Xbox Series X, на якому в тому числі можна було побачити і те, який дизайн буде мати задня сторона нової консолі. Але, як виявилося, хтось із співробітників AMD просто купив 3D-рендер у компанії TurboSquid, яка в свою чергу не має доступу до самої консолі і її кресленнь, а тому не може вважатися достовірним джерелом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.