Революційний телевізор LG оцінили в $60 000

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці CES 2018 LG продемонструвала футуристичний телевізор, який можна заховати в основу, коли він не використовується. На CES 2020 глава підрозділу домашніх розваг LG підтвердив, що складаний в трубку телевізор буде доступний в 2020 році, але дозволити його собі зможуть небагато.

Ціна LG Signature OLED TV R повинна скласти близько 60 000 доларів, а його продажі почнуться в другому або третьому кварталі нинішнього року.

Діагональ LG Signature OLED TV R становить 65 дюймів, в телевізорі використовується гнучка OLED-панель виробництва LG роздільною здатністю 4K. Телевізор LG Signature OLED TV R підтримує голосовий помічник Alexa, який забезпечує певні функції голосового управління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей може висунутися на повну висоту всього за 10 секунд, при цьому його також можна встановити на будь-якій бажаній висоті. Для підключення зовнішніх джерел передбачені всі сучасні роз’єми.

Телевізор також оснащений 100-ватною акустичною системою Dolby Atmos, яка працює навіть при згорнутому дисплеї. Виробник стверджує, що телевізор витримує 50 000 циклів згортання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.