Годинник Xiaomi Watch Color можна носити у 1540 комбінаціях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Watch Color можна буде придбати вже завтра, і хоча про годинник ми вже знаємо досить багато, деякі деталі залишалися невідомі. Завдяки інформації на сторінці для попереднього замовлення на Mi.com та магазині Youpin, ми дізнаємося всі подробиці смарт-годинника.

Дизайн

Xiaomi Watch Color має круглий циферблат і буде доступний в елегантному чорному та сріблястому кольорах. Вибрати ремінь можливості немає, але на сторінці зазначено, що власники зможуть придбати декілька варіантів  пізніше. За словами компанії, користувачі зможуть отримати до 1540 різних кольорових комбінацій. Xiaomi також заявила, що годинник поставлятиметься з силіконовими ремінцями і радить не купувати їх від сторонніх продавців, оскільки вони можуть викликати алергію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики та особливості

Годинник має 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 454×454. Рамка виготовлена із нержавіючої сталі. Він підключається через Bluetooth 5.0 LE, має GPS та GLONASS. Модель водостійка та витримає глибину до 50 метрів.

На сторінці продукту написано, що він має гіроскоп, геомагнітний датчик, акселерометр та барометр.

Ємність акумулятора становить 420 мАг, що, як стверджує Xiaomi, дозволяє користуватися ним до 14 днів у звичайному режимі перегляду, 22 дні в основному режимі та 22 години у спортивному режимі. Годинники поставлятимуться з круглим зарядним пристроєм, який кріпиться до основи за допомогою магнітів.

Смарт-годинник може відстежувати загалом 10 видів активностей: біг на свіжому повітрі, біг у приміщенні (бігова доріжка), біг по стежці, альпінізм, катання на велосипеді на відкритому повітрі, еліптичні тренування, ходьба, плавання у приміщенні та плавання у морі, наприклад.

Годинник також використовує FIRSTBEAT ™ для аналізу фізичної активності власника та надання професійних рекомендацій щодо тренувань. Він вимірює аш пульс (цілодобовий моніторинг), рівень стресу, а також відслідковує сон.

Ціна

Годинник Xiaomi продаватиметься за 115 доларів США

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.