Слідом за характеристиками «витекла» і ціна Xiaomi Watch Color

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс Xiaomi Watch Color вийшов раптовим і частково секретним, адже китайська компанія вирішила приховати характеристики і ціну пристрою. Все ж через день в Мережі з’явилися фото коробки «розумних годинників» зі специфікаціями, а тепер користувачі інтернету дізналися і ціну гаджета.

На Weibo «засвітилася» фотографія з магазину Xiaomi, де в кадр потрапив рекламний стенд з Xiaomi Watch Color. Судячи по зображенню, годинник потрапить на полиці магазинів з цінником в ¥ 799 (юанів) або $ 115. Якби Amazfit GTR не подешевшали, то Xiaomi Watch Color стали б найдоступнішими «розумними годинниками».

Нагадаємо, що Xiaomi Watch Color отримають круглий AMOLED-дисплей на 1.39 дюйма з роздільною здатністю 454 × 454 точок. За зв’язок із зовнішнім світом відповідає Bluetooth 5.0, GPS + GLONASS, а харчується гаджет від батареї на 420 мАг. Це на 10 мАг більше, ніж у 47-міліметрових Amazfit GTR. З додаткових фішок вказані NFC, захист від води за стандартом 5ATM, трекер активності і серцебиття, а також вбудований XiaoAI Асистент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У продажу Xiaomi Watch Color з’являться вже 3 січня 2020 року, але поки тільки в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.