Categories: Ґаджети

Sony назвала головну перевагу PlayStation 5

Share

За словами компанії Sony, у ігрової приставки PlayStation 5 є одне дуже важлива і корисна перевага, робить яка її дуже привабливою в усіх відношеннях для розробників. Відзначається, що створення ігор для PS5 – це вкрай простий і легкий процес, тому що японська корпорація передбачила буквально все для того, щоб він був саме таким. У цьому плані, як сказав високопоставлений співробітник, випущена ще в 2007 році PlayStation 3 була просто жахливою, бо створювати для неї гри було просто жахливо складно. Це негативно позначалося на рівні оптимізації і на загальній продуктивності, тому розробникам доводилося витрачати вкрай багато додаткового часу на оптимізацію, будучи вимушеними це робити.

У випадку з новенькою PS5 нічого такого робити гарантовано не доведеться, тому що при її розробці керівництво японської корпорації відразу поставило задачу зробити так, щоб головною особливістю приставки стала можливість легко і просто створювати для неї гри. В цьому плані добитися великих успіхів вдалося ще за часів PlayStation 4 в 2013 році, проте тоді компанія лише хотіла зробити досвід створення відеоігор «нормальним», а не жахливим, яким він був за часів PlayStation 3. У своїй новій консолі наступного покоління японська корпорація порахувала необхідним вивести на абсолютно новий недоступний раніше рівень процес створення ігор для даної консолі. За рахунок такої «фішки» створювати для неї ігри з однаковим рівнем комфорту зможуть як великі розробники, так і індивідуальні розробники, які створюють простенькі відеоігри, робити це самому.

Офіційна презентація ігрової приставки Sony PlayStation 5 відбудеться вже в лютому 2020 року, принаймні всі інсайдери кажуть саме про це. В ході цього заходу повинні будуть озвучити її технічні характеристики, вартість, перелік доступних для покупки модифікацій, показати наживо, а також поділитися іншими відомостями, в тому числі про базову лінійці доступних відеоігор. Очікується, що обійдеться покупка PS5 в $ 500. Багато це чи мало – кожен повинен вирішувати сам, але цілком собі очевидно, що чим більш просунутою вона виявиться, тим більше людей опиняться готові заплатити за неї таку велику суму грошей. Продажі новинки повинні початися в кінці наступного року, а можливо навіть пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як штучний інтелект допомагає нам жити

    Ми живемо в епоху розвитку нейромереж — комп'ютерні системи реально починають думати практично так, як…

    06.05.2024

    Смартфони з технологією eSIM 2024: віртуальна сім-картка, як користуватися

    Сучасна технологія eSIM спрощує процес підключення до мобільного зв'язку та відкриває нові можливості для різних…

    06.05.2024

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024