Sony назвала головну перевагу PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами компанії Sony, у ігрової приставки PlayStation 5 є одне дуже важлива і корисна перевага, робить яка її дуже привабливою в усіх відношеннях для розробників. Відзначається, що створення ігор для PS5 – це вкрай простий і легкий процес, тому що японська корпорація передбачила буквально все для того, щоб він був саме таким. У цьому плані, як сказав високопоставлений співробітник, випущена ще в 2007 році PlayStation 3 була просто жахливою, бо створювати для неї гри було просто жахливо складно. Це негативно позначалося на рівні оптимізації і на загальній продуктивності, тому розробникам доводилося витрачати вкрай багато додаткового часу на оптимізацію, будучи вимушеними це робити.

У випадку з новенькою PS5 нічого такого робити гарантовано не доведеться, тому що при її розробці керівництво японської корпорації відразу поставило задачу зробити так, щоб головною особливістю приставки стала можливість легко і просто створювати для неї гри. В цьому плані добитися великих успіхів вдалося ще за часів PlayStation 4 в 2013 році, проте тоді компанія лише хотіла зробити досвід створення відеоігор «нормальним», а не жахливим, яким він був за часів PlayStation 3. У своїй новій консолі наступного покоління японська корпорація порахувала необхідним вивести на абсолютно новий недоступний раніше рівень процес створення ігор для даної консолі. За рахунок такої «фішки» створювати для неї ігри з однаковим рівнем комфорту зможуть як великі розробники, так і індивідуальні розробники, які створюють простенькі відеоігри, робити це самому.

Офіційна презентація ігрової приставки Sony PlayStation 5 відбудеться вже в лютому 2020 року, принаймні всі інсайдери кажуть саме про це. В ході цього заходу повинні будуть озвучити її технічні характеристики, вартість, перелік доступних для покупки модифікацій, показати наживо, а також поділитися іншими відомостями, в тому числі про базову лінійці доступних відеоігор. Очікується, що обійдеться покупка PS5 в $ 500. Багато це чи мало – кожен повинен вирішувати сам, але цілком собі очевидно, що чим більш просунутою вона виявиться, тим більше людей опиняться готові заплатити за неї таку велику суму грошей. Продажі новинки повинні початися в кінці наступного року, а можливо навіть пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.