Планшет 2-в-1 Chuwi UBook Pro, який викликав ажіотаж на Indiegogo, надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У жовтні на популярному майданчику колективного фінансування Indiegogo почався збір коштів на портативний планшет 2-в-1 Chuwi UBook Pro. Початкова ціна на версію з 8 ГБ оперативної пам’яті і твердотілим накопичувачем ємністю 256 ГБ склала 449 доларів. За 499 доларів пропонувався комплект з планшета, чохла-клавіатури і стилуса.

Необхідну суму зібрали всього за кілька годин, всього ж за час проведення кампанії на Indiegogo було зібрано понад 280 тис. доларів. Цього тижня пристрій надійшов у продаж.

За такі гроші покупцям пропонують пристрій, оснащений 12,3-дюймовим IPS-екраном, який може працювати в зв’язці зі стилусом, що має 2048 рівнів чутливості до натискання. Крім того, передбачена клавіатура з підсвічуванням, яку можна підключити. Завдяки вибору процесора Intel Core M3-8100Y 8-го покоління загальна продуктивність збільшилася більш ніж на 50% у порівнянні з попередньою версією UBook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маса корпусу складає 780 г при товщині 9 мм. Планшет оснащений ефективною системою охолодження без вентилятора. Ємність акумуляторної батареї становить 38 Вт•год, час роботи без підзарядки досягає 8 годин, а час повної зарядки становить 1,5 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.