Перший погляд на iPad Pro 2020: в точності як iPhone 11 Pro, тільки без чубчика

Планшети, по суті, не отримають кардинальних змін в дизайні, крім камери, стиль якої буде успадкований від iPhone 11 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось вже точно виявилося несподіванкою поява перших зображень наступних планшетів компанії Apple. Їх люб’язно надали відомий інсайдер Стів МакФлай (Steve H. McFly), він же @OnLeaks, і ресурс iGeekbsBlog. Передбачається, що на рендерах зображені iPad Pro 11 і iPad Pro 12.9 наступного покоління, анонс яких може відбутися в березні наступного року. Судячи з усього, майбутні пристрої отримають дизайн, ідентичний своїм попередникам – iPad Pro 11 і iPad Pro 12.9. Виняток становить лише камера планшетів, що складається з трьох модулів, як у iPhone 11 Pro і 11 Pro Max, виконана в точно такому ж стилі.

Лицьова сторона планшетів залишиться колишньою, рамка навколо екрану буде приблизно така ж, так що ранні чутки про безрамковий екран з вирізом а-ля «чубчик» є безпідставними. За інформацією @OnLeaks, розміри 11-дюймового iPad Pro 2020 року випуску складуть 248 × 178,6 × 5,9 мм. Товщина в місці випирає камери – 7,8 мм. Планшети отримають новий процесор Apple A13X, який є покращеною версією чіпа, встановленого в iPhone 11. Інші характеристики поки невідомі. Також за чутками, наступний iPad Pro отримає 3D-сенсори для основної камери.
Примітно, що терміни випуску планшетів, які називаються у витоку, не збігаються з попередньою дорожньою картою Apple. Зазвичай в березні компанія представляє iPad початкового рівня, а Pro-версію – в листопаді. Так що до цієї інформації варто ставитися скептично. Хоча не будемо виключати того, що Apple захоче оновити свої топові планшети на півроку раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.