Молодий бренд готує девайс, який знищить Xiaomi Mi Band 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2019 Realme розширила портфоліо своїх продуктів, випускаючи не тільки смартфони, але і кабелі, портативні акумулятори, чохли для смартфонів, рюкзаки і так далі. Зовсім недавно були випущені перші бездротові навушники Realme.

У наступному році одним з очікуваних нових напрямків роботи Realme стануть фітнес-браслети. Виконавчий директор Realme India Манхав Шет (Madhav Sheth) офіційно підтвердив, що Realme в даний час працює над створенням окремого підрозділу, який буде займатися пристроями для фітнесу. Запуск першого продукту нової лінійки запланований на початок наступного року.

Realme йде по стопах китайського технологічного гіганта Xiaomi і, як вважають фахівці, поступово стає одним з його головних конкурентів. Перший фітнес-браслет Realme буде конкурувати з Xiaomi Mi Band 4, а також з Xiaomi Mi Band 5, який теж вийде в першій половині наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme планує збільшити свою присутність в роздрібних магазинів до 35 000 до грудня 2020 року, тоді як зараз у компанії всього 10 000 магазинів-партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.