Китайський noname скопіював iPhone 11 Pro і Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські noname-виробники смартфонів часто чудять, пропонуючи дуже дешеві моделі з дизайном флагманів. Так вийшло і з Duo X11 Pro виробника Doov – в цій моделі він в нахабну скопіював камеру iPhone 11 Pro. Втім, в плагіаті взяла участь ще й інша модель – Xiaomi CC9 Pro.

Як виявилося, фото дівчини використовувалося Xiaomi для просування CC9 Pro, але в Doov порахували його настільки привабливим, що просто вкрали, а замість CC9 Pro «прифотошопили» Duo X11 Pro. Вийшов такий подвійний плагіат.

Що ж стосується самого Duo X11 Pro, то він нескінченно далекий до iPhone 11 Pro. Апарат побудований на однокристальній платформі MediaTek MT6763, оснащений екраном діагоналлю 6,3 дюйма, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті, а також акумулятором ємністю 4800 мА · год і бічним сканером відбитків пальців. Ціна пристрою – близько $ 100.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.