Творці мобільного акумулятора Smartcoby називають його найменшим і легким

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська компанія CIO організувала на сайті Kickstarter збір коштів на випуск мобільного акумулятора Smartcoby, який вона називає найменшим і легким у світі пристроєм такого роду. Перевірити це твердження важко, оскільки слід враховувати не тільки розміри і масу, але інші характеристики Smartcoby. Наприклад, ємність, яка дорівнює 8000 мА·год, що чимало для акумулятора розмірами 65 х 90 х 13 мм і масою 137 гр. До достоїнств виробу також слід віднести підтримку USB Power Delivery 3.0 і швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 4.0. Акумулятор повністю заряджається за 2,5 г.

У компактному корпусі знаходиться батарея осередків LiNiMnCo. Акумулятор має два вхідних порти і два вихідних (USB-A і USB-З) і підтримує наскрізне підключення до зарядного пристрою, при якому заряджається як він сам, так і підключений до нього мобільний пристрій.

Споживачам запропоновано кілька варіантів колірного оформлення. Крім того, тим, хто готовий миритися з трохи більшою товщиною 22 мм, доступна різновид ємністю 10 000 мА∙год. Вона має ще один вихідний роз’єм USB-A. У будь-якому випадку в комплект входить кабель, чохол.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Внесок, необхідний для отримання акумулятора ємністю 8000 мА·год, дорівнює 24 доларам. Збір коштів завершується менш ніж через добу, але намічена сума вже перевищена майже в п’ять разів. Відвантаження акумуляторів повинне початися в лютому.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.