Sony несподівано додала в геймпад PlayStation 4 ще дві кнопки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony Interactive Entertainment сьогодні анонсувала несподіваний аксесуар для геймпада DualShock 4, який є оригінальним контролером для консолі PlayStation 4.

В офіційному описі говориться про те, що DualShock 4 Rear Side Key Connection Board призначений для геймерів, які люблять змагальні ігри. Цей новий аксесуар забезпечує розширені багаті функції і більш високу швидкість, зберігаючи при цьому комфорт і звичні відчуття від бездротового контролера DualShock 4.

Аксесуар має гладку форму і дві настроювані високочутливі клавіші, які розташовуються на задній панелі геймпада. Ці клавіші можуть виконувати до 16 різних дій, при цьому вони забезпечують чудову тактильну зворотний зв’язок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що DualShock 4 Rear Side Key Connection Board оснащений чорно-білим OLED-дисплеєм, на якому відображається інформація про призначення кнопок в режимі реального часу. Перепризначити клавіші можна дуже швидко, крім того, можна зберегти до трьох різних профілів. Продукт був протестований і схвалений для всіх ігор PlayStation VR.

DualShock 4 Rear Side Key Connection Board надійде в продаж 16 січня наступного року і буде пропонуватися за ціною 35 доларів (820 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.