Продуктивність нових Mac Pro виміряли в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після релізу десктопів Apple Mac Pro, ціна яких стартує з позначки $ 5999, результати «синтетичних» випробувань новинок з’явилися в базі даних Geekbench. Опубліковані результати виявилися неоднозначними – незважаючи на значне число процесорних ядер, базові версії системного блоку поступилися навіть деяким моделям вендора, який дебютував на два роки раніше.

Продуктивність процесорів Mac Pro виявилася приблизно на рівні моноблоків iMac Pro 2017 року. Базова модель з восьмиядерного процесором Xeon W набрала 1008 балів в одноядерному випробуванні, і 7606 – в багатоядерному. Результати iMac Pro з тим же числом ядер – 1076 і 8120 балів.

Схожі результати показали і моделі з великою кількістю ядер. 12-ядерна модель набрала 1090 і 11599, а 16-ядерна – 1104 і 14285 балів відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що при тестуванні з навантаженням на одне ядро ​​молодші версії Mac Pro (2019) поступилися деяким MacBook Pro, а також найбільш продуктивним Mac mini нового покоління. У багатоядерних випробуваннях десктоп взяв своєрідний реванш – його восьмиядерна конфігурацію зміг обійти тільки топовий iMac Pro, а старші ревізії впевнено взяли лідерство в продуктовій лінійці Apple.

Варто відзначити, що Mac Pro, на відміну від iMac Pro, можна додатково «прокачати», додаючи оперативну пам’ять і графічні адаптери. Втім, вартість максимальній комплектації при цьому складе понад $ 50 000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.