Categories: Ґаджети

Microsoft випустила нову версію Windows 10 для смартфонів

Share

Як стало відомо від офіційного джерела, компанія Microsoft продовжить підтримувати операційну систему Windows 10 для смартфонів щонайменше до 14 січня 2020 року. Інформація про це вже доступна на офіційному сайті американської корпорації, де ознайомитися з таким рішенням можуть всі користувачі, зробивши це без зайвих складнощів. Йдеться про мобільну версію платформи, яка має приписку до назви Mobile. Отримувати патчі для системи захисту та інші оновлення буде саме збірка 1709, тобто найновіша з усіх доступних. Всі інші вже давно позбавлені в повній мірі будь-якої повноцінної програмної підтримки. Таким чином, всі смартфони на базі WP знову є дуже навіть актуальними.

Без підтримки Microsoft, як і раніше, будуть залишатися збірки Windows 10 Mobile під номерами 1511, 1607 і 1703 а також будь-які інші тестові. Що буде після 14 січня 2020 року поки що невідомо, проте існує ймовірність того, що компанія просто продовжить підтримку ще на кілька місяців. Ми вважаємо, що відбувається це через те, що в світі дуже багато людей, які продовжують користуватися смартфонами на базі WP. Якщо компанія позбавить їх підтримки, це може привести до масового злому електронних пристроїв і інших проблем, які не кращим чином позначаться на репутації американської корпорації. Саме тому бренд, найімовірніше, буде продовжувати підтримку своєї ОС так довго, як він зможе.

На офіційному сайті сайту компанії як і раніше можна побачити напис з рекомендаціями купити сучасний смартфон на базі Android або iOS, тому що платформа Windows 10 Mobile більше не буде розвиватися, а ніяких нових її версій вже зовсім точно на ринок не вийде. Важливо зауважити, що 14 січня повинна припинитися підтримка як звичайної версії десятої «вінди» для смартфонів, так і її корпоративної версії, тому в тій чи іншій мірі можуть постраждати також всі компанії, які до цих пір пропонують своїм співробітникам доступ до таких застарілим телефонами. Не можна не помітити, що мобільні пристрої на базі WP не випускаються на ринок вже більш ніж три роки, тому нових власників таких просто немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024