Ebo — робот-компаньйон для кішок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через тиждень на сайті Kickstarter завершиться збір коштів на випуск Ebo — пристрою, який його творці називають роботом-компаньйоном для кішок. Творці Ebo змогли отримати понад 380 000 доларів.

Завдання Ebo — зайняти вихованця, коли це з якоїсь причини не може або не хоче робити господар. Для цього в арсеналі іграшки є можливість рухатися зі швидкістю до 1,6 м / с по непередбачуваних траєкторіях, видавати звуки, світити перед собою лазерною указкою і виводити на вбудоване табло динамічні зображення.

Робот оснащений акселерометром, шістьма інфрачервоними датчиками і звичайною камерою Fill HD. Він підтримує бездротове підключення, так що господар може спостерігати за твариною віддалено. Додатково можна придбати нашийник з датчиками руху, що дозволяє відстежувати фізичну активність кота або кішки. А якщо вона істотно відхилиться від норми, то і бути вчасно повідомленим про можливі проблеми. Без підзарядки нашийник працює до 30 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Робот вміє автоматично заряджати свій акумулятор, вирушаючи для цього до стикувальної станції. Однієї зарядки вистачає на дві години. Стільки ж займає зарядка.

Розміри Ebo 76 х 76 х 70 мм, Маса-223 г.

Мінімальний внесок, що дозволяє розраховувати на отримання «колобка», дорівнює 159 доларів. Відвантаження має розпочатися до кінця року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.