Бездротові навушники Realme Buds Air перевершили AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора на закритій презентації в Китаю відбувся анонс такої моделі, як Realme Buds Air від компанії Oppo. Новинка являє собою прямого конкурента AirPods, а здатний цей пристрій для персонального прослуховування музики повноцінно працювати з комп’ютерами, смартфонами, планшетами, телевізорами та іншими гаджетами, тобто цей гаджет сумісний з операційними системами Android, iOS, Windows, macOS і Linux. Під час презентації публіці показали даний бездротовий пристрій, а разом з тим розкрили його характеристики.

Так, компанія-виробник порівняла Realme Buds Air з Apple AirPods другого покоління і ще з одними популярними навушниками в особі Noise Shots X-Buds. Повідомляється, що новинка володіє 12 мм драйверами, підтримкою протоколу передачі даних Bluetooth 5.0 для забезпечення до 50 метрів радіусу роботи, сумісністю з кодеком AAC, а також підтримкою бездротової зарядки за стандартом Qi потужністю 5 Вт. Крім того, пристрій має електрону систему шумозаглушення за рахунок двох мікрофонів, вбудованих в кожен з навушників, тобто всього сумарно їх чотири. Для зарядки кейса для навушників можна використовувати як бездротовий спосіб зарядки, так і за допомогою кабелю через USB Type-C.

Сумарно нові бездротові навушники працюють на одному заряді до 17 годин, тобто кейс може їх зарядити три повних рази, а на одному заряді кожен з навушників здатний пропрацювати до чотирьох годин. Корпус Realme Buds Air виготовлений з міцного зносостійкого пластика, тому навіть якщо раптом навушники випадуть з вух і впадуть з висоти в два метри, їм нічого не буде – з’являться лише невеликі подряпини або потертості, але на роботу всього гаджета це не вплине. Якщо AirPods від Apple доступні тільки в білому кольорі, то купити новинку від Oppo стане можливим в білому, чорному і жовтому кольорах, причому останній – це фірмовий стиль бренду Realme. В навушники вбудовано безліч різних датчиків і сенсорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок всіх цих компонентів вони можуть автоматично зупиняти відтворення аудіо, коли їх витягли з вух. Управління відтворенням, на зразок перемикання треків і регулювання гучності, здійснюється за допомогою сенсорних панелей, які знаходяться на бічних частинах навушників Realme Buds Air. Простіше кажучи, в даному випадку все одно, як і з AirPods від Apple. Не менш важливо і те, що новинка від китайської корпорації коштує всього-на-всього 4999 рупій, що становить всього 2000 гривень. Офіційна презентація такого пристрою для персонального прослуховування музики відбудеться вже в грудні 2019 року, тобто в найближчі два тижні. Продажі таких навушників, найімовірніше, стартують в січні, тобто вже зовсім скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.