Навушники Realme Buds Air отримали бездротову зарядку в комплекті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вже повідомлялося, компанія Realme готується представити свої перші повністю бездротові навушники Realme Buds Air, подробиці про які продовжують з’являтися в мережі.

Вони будуть конкурувати з Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds і FreeBuds від Huawei. Імовірно, Realme Buds Air отримають більш привабливу ціну, хоча вони будуть характеризуватися і особливістю, яка властива більш дорогим моделям. Йдеться про підтримку технології бездротовою зарядкою.

Джерело стверджує, що Realme Buds Air будуть поставлятися з бездротовою зарядною станцією в комплекті. Тобто користувачам не потрібно буде витрачати додаткові кошти на її придбання, як у випадку з навушниками інших виробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На фотографії ми бачимо Realme Buds Air у футлярі чорного кольору на бездротовій зарядній станції. Китайська фірма також буде продавати Buds Air в інших колірних варіантах, таких як білий і жовтий.

Що стосується ціни, то, згідно з попередніми даними, Realme Buds Air будуть пропонуватися за ціною 70 доларів (1,7 тис грн). В комплект поставки також буде включений кабель для зарядки USB-C.

Realme проведе презентацію, присвячену анонсу Realme Buds Air і смартфона Realme X2, в Індії 17 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.