У деяких іграх відеокарти AMD стануть швидше майже на 40%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально годину тому ми писали про те, що новий графічний драйвер AMD вийде сьогодні. І ось зараз у нас з’явилися подробиці про це ПЗ.

Драйвер вийде під назвою Adrenalin 2020 19.12.2. AMD обіцяє, що продуктивність у порівнянні з першою версією Adrenalin 2019 в середньому підвищиться на 12%, але, так як більшість своєчасно оновлює драйвери, приріст явно буде менше.

За точно отримає новий дизайн і новий інтерфейс. Буде вдосконалено додаток AMD Link — в ньому з’явиться підтримка бітрейта до 50 Мбіт/с і кодування x265.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явиться та сама технологія Radeon Boost, про яку ми говорили днями. Вона забезпечить більш швидкий і плавний ігровий процес завдяки налаштування дозволу, при цьому якість картинки особливо постраждати не має, хоча AMD і зазначає, що на скріншотах різниця може бути видна. Як часто і буває в таких випадках, кожна конкретна гра повинна підтримувати цю технологію. На момент запуску таких ігор буде вісім: Overwatch, PUBG, Borderlands 3, Shadow of the Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Destiny 2, GTA5 і COD WW2. І в деяких приріст продуктивності нібито досягне 38%.

З іншого можна відзначити вбудований в браузер, ігровий центр, ігрові профілі і безліч інших нових функцій і налаштувань. На даний момент на сайті AMD драйвер поки відсутній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.