Новий розумний гаджет Xiaomi виявився справжнім хітом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час назад, компанія Xiaomi запустила на фірмовій платформі колективного фінансування Youpin кампанію по збору коштів на нове розумне пристрій для цифрового будинку — відеовічко Chuangmi Smart Cat Eye.

Такий пристрій пропонується за 52 долари для учасників кампанії. Відеоглазок виявився справжнім хітом. До кінця збору коштів залишилося ще 12 днів. На момент написання новини в проект вклалося 3337 людини, а мета по зборах вже виконана на 667%. Поставки повинні початися 16 січня 2020 року.

Відеовічко отримав екран IPS діагоналлю 5 дюймів і ширококутну камеру дозволом 1080P з кутом огляду 161 градусів, функцією нічної зйомки і цілодобового відеоспостереження. Передбачено кілька функцій на базі системи штучного інтелекту. Наприклад, система розпізнає обличчя і людські фігури, щоб знизити рівень помилкових спрацьовувань сигналізації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що цікаво, пристрій може використовуватися в парі з розумною колонкою Xiaomi XiaoAI. Коли хтось дзвонить у двері, зображення може виводитися на екран динаміка. Голос при спілкуванні з гостями за дверима можна легко змінити, що актуально для самотніх дівчат і жінок. Пристрій підключається до смартфону і системи цифрового будинку через додаток Mijia.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.