Метод який дозволяє отримати безкоштовно YouTube Premium на три місяці

Ще кілька років тому був запущений такий сервіс, як YouTube Premium. Це свого роду підписка, яка дозволяє яка отримати доступ до платного контенту і музичним трекерам, але і це ще не все. Вона повністю відключає рекламу і, крім того, дозволяє завантажувати відеоролики в пам’ять смартфона або планшета, щоб потім в будь-який зручний час мати до них доступ без підключення до інтернету.

За цю підписку потрібно платити по 99 гривень на місяць, якщо говорити про таку в Україні, тоді як в США і Європі вона коштує значно більше. Втім, на радість усіх користувачів, тепер отримати доступ до YouTube Premium можна безкоштовно, причому на цілих три місяці. Справа в тому, що даний сервіс запустив спеціальну акцію, дозволяє яка отримати дану преміум-підписку абсолютно безкоштовно. Головна її цінність в тому, що вона повністю відключає всю рекламу, в тому числі до, під час і після відеороликів. З огляду на, що такий з кожним роком стає все більше, така можливість гарантовано є вкрай корисною і потрібною. Крім того, бонусом можна завантажувати відео в пам’ять гаджета, а також, крім того, слухати музику.

Якщо оформляти підписку YouTube Premium самостійно, тобто за гроші, то така на три місяці (при оплаті відразу) обійдеться в 300 гривень, однак тепер ці гроші можна заощадити. Отримати її безкоштовно можна за умови, що раніше вона не купувалася, тобто не використовувалася на тій облікового запису, з якою Ви її прив’язка. Щоб отримати підписку без будь-якої плати потрібно просто перейти по спеціальному посиланню, а потім, після цього, натиснути на кнопку «Спробувати безкоштовно». Слід зауважити, що підписка почне автоматично оновлюватися щомісяця за 99 гривень, тому після її включення варто відразу ж відключити функцію автоподовження в налаштуваннях облікового запису.

Всі користувачі з підключеною платній підпискою отримують доступ до платформи YouTube Originals, яка дозволяє дивитися десятки тисяч відеороликів і серіалів, що поширюються виняткове за грошові кошти, тобто недоступні для вільного безкоштовного перегляду. У спеціальній пропозиції беруть участь всі регіони світу, тому отримати безкоштовно підписку YouTube Premium на три місяці можуть абсолютно всі бажаючі без будь-яких складнощів, тобто громадяни України, Білорусії, Казахстану, Європи, США, Австралії та інших регіонів світу. Як довго буде доступно таку пропозицію від Google – невідомо, але за участю в ньому краще довго не тягнути. Отримати підписку безкоштовно можна тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.