Користувачі знайшли лазівку для безкоштовного оновлення до Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом тривалого часу Microsoft дозволяла власникам ліцензійних версій Windows 7 і Windows 8.1 провести безкоштовне оновлення до Windows 10. Офіційно акція софтверного гіганта закінчилася в грудні 2017 року – але заповзятливі користувачі знайшли спосіб обійти це обмеження в 2019-м.

Неофіційну інструкцію по апдейт Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1 до актуальної версії десктопной ОС опублікував один з користувачів Reddit. Він стверджує, що для проведення процедури досить завантажити і встановити утиліту Media Creation Tool з офіційного сайту Microsoft, і вибрати пункт «Оновити цей комп’ютер зараз» при запуску.

Після натискання на кнопку «Встановити» почнеться завантаження і установка Windows 10 По завершенні процесу буде потрібно перейти в меню «Налаштування» – «Оновлення Windows» – «Активація» і ввести цифровий ключ активації вихідної версії Windows. На цьому безкоштовне оновлення до Windows 10 можна вважати завершеним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор поста зазначає, що даний спосіб актуальний виключно для раніше активованих ліцензійних версій Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1. Він не підходить для чистої установки Windows 10 і поновлення піратських копій операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.