Геймери можуть розчаруватися в консолях Sony PS5 і Xbox нового покоління

Про приставку Sony PS5 ми знаємо не так багато, але найперший достовірний факт ставився до накопичувача. Ще навесні сама Sony показала, наскільки швидше можуть завантажуватися ігри на консолі наступного покоління завдяки надшвидкому SSD.

Після цього чимало розробників говорили про те, що саме дуже швидкі накопичувачі будуть головною перевагою нових приставок над старими, так як дозволять інакше підійти до процесу розробки і створювати світи нового рівня.

Однак є одне можливе але. Технічний директор Remedy висловив цікаву думку про те, що ігри нового покоління на нових консолях можуть і не отримати настільки значного прискорення процесу завантаження, як ми бачили на демонстраціях, так як самі ігри стануть більше.

Зростаючі обчислювальні можливості нових консолей, а також ті самі надшвидкі SSD дозволять розробникам створювати ігрові світи з набагато кращою графікою, великою кількістю об’єктів і так далі. І це призведе до того, що швидкість завантаження ігор або локацій залишиться приблизно на тому ж рівні, що і зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.