Sony випустить революційні приставки PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Сендз Нісікава заявив про те, що спочатку японська корпорація хотіла випустити на ринок всього одну ігрову приставку, проте в кінцевому підсумку вона вирішила відмовитися від такої задумки. Пов’язано це з дуже високою вартістю. Простіше кажучи, повинна була вийти тільки модель PS5 Pro, але без додаткової приставки. Проте, її собівартість виявилася непомірно високою, тому бренд прийняв рішення створити і випустити відразу дві приставки, звичайна з яких буде коштувати менше, а просунута навпаки більше. Уже зараз відомо, чим вони відрізняються, але без подробиць. Різниця полягає в габаритах, зовнішній вигляд, ефективності охолодження і загальному технічному оснащенні.

Як запевняє журналіст, звичайна PlayStation 5 призначена для запуску ігор в Full HD (1920 на 1080 пікселів), тоді як в просунутій цей показник знаходиться на рівні 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), тобто на значно вищому. Різниця в продуктивності виявиться значною, але і переплатити доведеться досить багато. Так, звичайна PS4 обійдеться в $ 500, тоді як викласти за модель PS4 Pro доведеться вже на цілих 50% більше, тобто $ 750. За словами японського журналіста, обидві ігрові приставки нового покоління будуть анонсовані в один день, також як і запущені в продаж. За рахунок цього у всіх покупців з самого першого дня їх появи у продажу буде можливість вибору. Вибрати між такими шикарними продуктами виявиться дуже важко.

Сама японська Sony поки що ніяк не коментує таку інформацію, але воно й зрозуміло, адже створення консолі ведеться в умовах повної секретності. Також інсайдер відзначив, що доступ до ігрових приставок PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro вже мають співробітники великих ігрових студій, які створюють відеоігри для цих консолей. На практиці це говорить про те, що дані консолі наступного покоління вже випущені, нехай поки що і лише для обмеженого кола осіб. Очікується, що презентація нових консолей від даного бренду відбудеться вже в лютому наступного 2020 року, тоді як в продаж вони повинні надійти в листопаді-грудні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.