Історія з картриджами Sony PlayStation 5 завершилася несподіваним чином

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня ми дізналися, що Sony Interactive Entertainment запатентувала картридж для невідомої ігрової консолі PlayStation.

Потім з’явилася інформація про те, що це насправді не ігровий картридж, а зовнішній твердотільний накопичувач для PlayStation 5. Пізніше стало відомо, що це носій інформації, який може зберігати різні дані, такі як персонажі, зображення, анімацію, звуки і програмне забезпечення.

Тепер же ресурс Lestsgodigital, який створив тривимірні моделі картриджа по патентним зображень, повідомляє, що ситуація остаточно прояснилася.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявляється, це дійсно ігровий картридж, однак він не призначений для Sony PlayStation 5, а для дитячої ігрової системи Sony TOIO, яка випускається виключно в Японії. Це інтерактивна система, в якій є базовий пристрій-консоль, але вона не підключається до телевізора. Вона служить для управління маленькими роботами, з якими грають і взаємодіють діти. Також передбачені додаткові аксесуари, наприклад, рульове колесо.

Перша версія Sony TOIO, яку випустили завдяки краудфандингу, не мала місця для встановлення картриджів. Друга версія, яка отримала куди більше можливостей, оснащена також слотом для картриджів. Покупці першої версії отримають можливість замінити її на покращений варіант без додаткової плати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.